Energi-effektiv køreteknik

Prøv FDMs køretekniske kursus - Kun for kvinder

Lær at udnytte brændstoffet optimalt og spar samtidig på CO2 udledningen. FDM´s specialister og certificerede instruktører lærer dig hvordan og hvorfor. Du skåner både miljø og pengepung.

FDM Køreteknik har igennem de seneste år uddannet tusindvis af chauffører i Energi-effektiv køreteknik. Det er nemt at spare op til 20 % på dit brændstofforbrug – når du ved hvordan.

Kurset varer 7 timer og afholdes med en kombination af teori og praktiske øvelser, over dagen udfordrer vi dine holdninger og dine evner som billist. Efter endt kursus bliver dine resultater indrapporteret til Center for Grøn Transport, og du får et bevis på, at du nu er certificeret KørGrønt bilist. Og så er du klar til at spare masser af CO2 og penge ved at ændre dine kørevaner bare en lille smule.Kører du eksempelvis 35.000 km om året, svarer den brændstoføkonomiske besparelse til mellem 4.000 og 5.000 kr. pr. år.

Er du en virksomhed som gerne vil have en grøn profil, har du mulighed for at få hele virksomheden certificeret. For en virksomheds vognpark, som eksempelvis kører 1½ mio. kilometer om året, ja så er en besparelse på 15 – 20 % lig med 170.000 til 225.000 kr. om året. Og som sidegevinst spares der tilmed penge på værkstedsregningerne. 

På FDM Køreteknik´s kursus i Energi-effektiv køreteknik, lærer vi dig hvad der skal til, og samtidig giver vi dig baggrunden samt oplevelsen af selv at kunne.

Hemmeligheden ved Energi-effektiv kørsel er:

- bilens tilstand – hvad har betydning for kørslen?
- din kørestil – hvor lidt skal der egentlig til?
- acceleration og hastighed – kan nogle få minutter gøre det?
- din evne til at læse trafikken – kan det læres?


Kurset er specielt udviklet og tilrettelagt af FDM Køreteknik. Instruktørerne er erfarne undervisere, som alle har en indgående uddannelse i energi – og miljørigtig kørsel. Kurset varer en dag, og så kan du og miljøet med det samme indkassere gevinsten. Og det gælder hvad enten du kører personbil, varevogn, lastvogn eller bus.

Hvem kan deltage

Alle kan deltage på vore kurser. Forudsætningen for at tilmelde sig er enkel. Du har en køre-computer i din bil, som kan vise brændstofforbruget, og du har lyst til at bruge en dag sammen med vore instruktører og andre glade bilister. Der køres ca. 30 til 40 kilometer på kurset – mere skal der ikke til. For lastvognenes vedkommende kan du leje et af vores køretøjer, som har installeret udstyr til at måle forbruget.

Priser

Normalpris: 1.295 kr.
Medlemspris: 995 kr.
Priserne er inklusive moms og forplejning over dagen

Gør det til en sport at køre økonomisk og miljørigtigt - FDM Køreteknik viser dig vejen.

Kør Grønt kurser på FDM Sjællandsringen                                                                            Klokken    

Mandag den 10. september 2018                                                                       

 09.00 - 16.00

 

Kør   Grønt kurser  på FDM Jyllandsringen  Klokken

Ring på telefon 46 13 61 00 for at booke plads på FDM Sjællandsringen.

Ring på telefon 86 85 33 22 for at booke plads på FDM Jyllandsringen.

Hvis du ønsker, at købe et gavekort og glæde andre med et kursus , købes dette på en af knapperne nederst.

Køb gavekort til Kør Grønt kursus


Læs betingelser for FDM køreteknik 


Læs mere på kørgrønt.dk
            

Bestil opkald om kørekurser på Jyllandsringen

Bestil opkald om kørekurser på Sjællandsringen