FDM Sjællandsringen

FDM Sjællandsringen

FDM Sjællandsringen er FDMs køretekniske anlæg øst for Storebælt.

FDM Sjællandsringens formål er at forbedre færdselssikkerheden via teoretisk og praktisk undervisning i køreteknik samt deltagelse i særlige kampagner, kurser og arrangementer. Aktiviteterne gennemføres på forretningsmæssige vilkår.

Hvem er vores kunder?

Vores kunder spænder lige fra køreskoleelever til efteruddannelse af erhvervschauffører, private, politi samt forsvaret. Herudover har vi ofte større arrangementer for bilforhandlere, virksomheder og organisationer.

Mad og drikke

FDM Sjællandsringen har en velfungerende kantine med fire ansatte. Vi har åbent alle dage fra 7:30 til 15:30. Vi serverer morgenmad, smørebrød og baguettes med forskelligt pålæg til fornuftige priser. Te, kaffe, kakao, sodavand, kildevand og diverse kioskvarer er også på kortet. Uden for åbningstiden er der en automat med slik, tobak ,drikkelse og baguettes.

Vi laver også kundearrangementer som fx grillbuffet, italiensk buffet og lign. Kontakt venligst sjallandsringen@fdm.dk for mere information.

Se FDM sjællandsringens kontrolrapport hos Fødevarestyrelsen 

 

Mere om FDM Sjællandsringen

FDM Sjællandsringen har 17 medarbejdere og 60 fast tilknyttede instruktører, og vi er i gang med en udviklingsproces, som indebærer mange nye tiltag. Der uddannes hvert år mere end 15.000 kursister og omsætningen er 15. mio. kroner.

FDM Sjællandsringen hører under FDM koncernen. Adresse: Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde. Du kan også ringe direkte på telefon: 46 13 61 00