Køreteknik kun for kvinder

Prøv FDMs køretekniske kursus - Kun for kvinder

Køreteknik - kun for kvinder, er et køreteknisk kursus specielt rettet mod kvinder, som gerne vil være dygtige bilister og samtidig have en god og lærerig stund med veninder og kolleger. Kurset er også for dig som er lidt forsigtig og gerne vil være mere sikker.

Køreteknik kun for kvinder

Køreteknisk kursus ’Kun for kvinder’  her er der i sagens natur kun kvinder på holdet, hvilket undervisningen er tilrettelagt efter og består både af køreundervisning og teori. De praktiske øvelser spænder fra kørsel på glatkurve og glatbakke til bremse- og undvigemanøvrer. Desuden indgår øvelser omkring, hvordan bilen reagerer med og uden ABS, ESC samt sommer- og vinterdæk. Kurset indeholder også en teoretisk gennemgang af, hvordan bilens sikkerhedsudstyr fungerer, bremselængder samt fokus på klippekortsordningen og en opdatering af de nyeste færdselsregler.

Praksis

Når du kører på banerne har du radiokontakt med din erfarne instuktør, der sørger for, at guide dig igennem manøvrerne på en sikker og lærerig måde. Hver enkelt manøvre gennemkøres tilpas mange gange, så den bliver grundigt indlært. Når det bliver alvor ude i trafikken har du teknikken liggende på rygraden og du har det mentale overskud der gør, at du klarer dig ud af situationen.
På køreteknik ’Kun for kvinder’, består de praktiske manøvrer af kørsel på både almindelig asfalt og kørsel på glatbane. Nedenfor kan du se, hvilke øvelser kurset består af.

Øvelser på almindelig asfalt

  • Slalomkørsel
  • Dobbelt undvigemanøvre
  • Katastrofebremsning
  • Kombineret bremse og undvigemanøvre

Øvelser på glat vej

  • Katastrofebremsning
  • Kombineret bremse og undvigemanøvre
  • Opretning af forhjulsudskridning i glat sving
  • Opretning af baghjulsudskridning i glat sving

Hvem kan deltage

Alle bilister med kørekort til personbil. Kun for kvinder er velegnet både for private og erhvervsbilister. Kurset foregår i egen bil, så du lærer den og dens reaktioner bedre at kende.

Har du ikke mulighed for at medbringe egen bil, har du på FDM Sjællandsringen mulighed for at leje en bil det koster 640,00 kr inklusiv brændstof, forsikring og moms.

Priser

Normalpris: 1.295 kr.
Medlemspris: 995 kr.

Priserne er inklusive moms og forplejning over dagen 

Køreteknik Kun for kvinder på FDM Sjællandsringen                                                                     Klokken
Lørdag den 6. oktober 2018  11.00 - 17.00

Ring på telefon 46 13 61 00 for at booke plads på FDM Sjællandsringen.

Ring på telefon 86 85 33 22 for at booke plads på FDM Jyllandsringen.

Hvis du ønsker, at købe et gavekort og glæde andre med et kursus , købes dette på en af knapperne nederst.

Se alle FDMs kørekurser og motorsportsevents

Læs betingelser for FDM køreteknik 

Bestil gavekort til et køreteknisk kursus

Bestil opkald om kørekurser på Jyllandsringen

Bestil opkald om kørekurser på Sjællandsringen