Køreteknisk kursus med campingvogn

Kom på kursus med din campingvogn og bliv klar til sommerens kørsel - book et kursus hos FDM Køreteknik

Campingturen bliver en langt mere afslappende oplevelse, hvis du føler dig tryg og sikker, når du kører med din campingvogn. Lær at håndtere en kritisk situation med FDM Køreteknik, før sæsonen begynder.

Når du spænder campingvognen på derhjemme, laster den, bakker rundt på benzintanken eller skifter vognbane, skal det føles behageligt og trygt. Inden længe står campingsæsonen for døren, og landets campister spænder atter campingvognen bagpå og kører ud på de danske eller europæiske veje. En disciplin der for selv garvede bilister kan volde kvaler.

Få en lærerig og spændende dag på FDM Sjællandsringen, hvor vi tager dig igennem alle de situationer, du har brug for at kunne takle med din campingvogn. Du skal blot medbringe campingvogn og bil, så sørger vi for resten.

Kurset, består af to dele. Først en teoretisk del, hvor kursisterne lærer om vigtigheden af at tilpasse hastigheden og at læsse campingvognen korrekt. Derefter følger den køretekniske del af kurset som består af en række øvelser, hvor der trænes bremse teknik, undvige teknik med dobbelt undvige manøvre og kombinationsmanøvre, med bremse/undvige manøvre. Først afprøves øvelserne uden campingvogn, og derefter gentages de med campingvognen bagpå. Kurset varer i 6 timer. De køretekniske manøvrer køres både på almindelig asfalt og på vores glatbaner. Kom på banen med FDM Køreteknik - inden du ruller ud på landevejene.

Udvid kurset med et eksklusivt manøvre-kursus

Har du brug for at lære at bakke og manøvrere dit vogntog, kan vi tilbyde dig et 2 timers koncentreret kursus. Kurset ligger typisk før det køretekniske kursus og du lærer under kyndig vejledning at manøvrerer dit vogntog. Der er max. 4 vogntog pr. hold og dette eksklusive kursus koster 350,- kr. ekstra.

Bremsetest inden kursusstart

Husk at få foretaget en bremseprøve på et af vores FDM Testcentre inden kursusstart. Her foretages en bremseprøve af både bil og campingvogn. Dette er inkluderet i kursusprisen og det tager kun 15 minutter. Du skal bestille tid på telefon 70 13 30 40. FDM´s testcentre finder du i Ballerup, Kgs. Lyngby, Tårnby, Roskilde, Slagelse, Odense S, Silkeborg, Århus, Ålborg, Holstebro og Viborg. Efter testen får du udleveret en rapport, hvorpå evt. fejl og mangler, som skal udbedres inden kurset, er anført. Rapporten bedes venligst medbragt og forevist på kursusdagen.

Priser

  • Normalpris: 1.595 kr.
  • Medlemspris: 1.495 kr.
  • Priserne er inklusive moms og forplejning over dagen
  • Tillæg for 2 timers manøvrekursus pris: 350 kr.

Kursusdatoer

FDM Sjællandsringen Manøvrekursus                                                                                                                 
Desværre ikke flere kurser i 2018, ring på telefon 46 13 61 00 og bliv skrevet på venteliste til 2019  

 

FDM Sjællandsringen  Campingkursus                                                                                                          
Desværre ikke flere kurser i 2018, ring på telefon 46 13 61 00 og bliv skrevet på venteliste til 2019  

Ring på telefon 46 13 61 00 for at booke plads på FDM Sjællandsringen.

Hvis du ønsker, at købe et gavekort og glæde andre med et kursus , købes dette på en af knapperne nederst.

Bestil opkald om kørekurser på Sjællandsringen

Bestil opkald om kørekurser på Jyllandsringen

Køb et gavekort til et køreteknisk kursus

Se alle FDMs kørekurser og motorsportsevents 

Læs betingelser for FDM køreteknik 


 

Se i videoen, hvordan det foregik, da Carina fik undervisning i at manøvrere en campingvogn.